Bättre än du kan tänka dig!

Vi har alla någon gång varit i det underbara tillstånd där allt bara flyter, när inget kan gå fel. Kanske när du spelade golf och varenda putt trillade i eller när du under ett möte hittade de rätta orden och argumenten utan ansträngning. Hur användbart skulle det vara att kunna plocka det allt oftare?

Under denna utbildningsdag får du en unik insyn bakom teorier och vidskepelse för en djupare utforskning av vad som faktiskt gör skillnad för både ditt välmående och prestationsförmåga. Att förstå principerna bakom vad som driver allt mänskligt beteende kommer att ge dig möjlighet att höja din förmåga inom alla livets områden.

”En enda genuin insikt är allt du behöver för att lyfta allt i ditt liv till en helt ny nivå!”

Bäst av allt, den kommer att  visa enkelheten med att uppleva mer av den underbara känsla av välmående, tillfredsställelse och livsglädje som vi alla söker och koppla den till din produktivitet och prestationsförmåga. Kort sagt: Produktivitet på ditt jobb och tillfredsställelse i livet har aldrig sett bättre ut …

 

”Jag blev otroligt inspirerad, men inte som på vanliga seminarier där det går över efter en dag eller två utan mer på djupet.”

”Många av insikterna jag fick under dagen omkullvälte hela min världsbild. På ett enormt positivt sätt, även om det också känns konstigt att världen är på ett sätt när man kommer dit och på ett annat när man går därifrån.”


Användbara kunskaper som deltagarna kommer att ha med sig:

  • En djup förståelse för vad som lockar fram både egen andras bästa resurser.
  • Snabbaste sättet att komma tillbaka från svackor.
  • Hur man minska stressen oavsett omständigheter.
  • Förbättra din kommunikation med andra och, ännu viktigare, dig själv.
  • Konkurrera med framtidens kunskap redan idag!

”Du måste förstå bättre för att kunna göra bättre!”

Information

Detta seminarium kan du boka till dig och ditt företag, till en konferens eller till andra ändamål. Kontakta oss för mer information kring priser, tillgänglighet, etc.
Vi skräddarsyr givetvis även utbildningar i linje med just era specifika behov och önskemål.

Boka / Mer info

Tel: 033- 14 00 70
info@old.lifevision.se

Dela

Dela gärna med dig av detta seminarium via Facebook, Twitter eller e-post genom att klicka på ikonerna nedan.
Bild