Bild

Vad vi gör

Vad vi gör

Vi på Life Vision kombinerar kompetens från många olika områden och utvecklar smarta lösningar för livet, som ger dig och din organisation effektiva resultat omedelbart. Vi inriktar oss på det personliga planet, då ingenting påverkar affärs-verksamheten mer än hur de människor den bygger på mår och följaktligen reagerar.

Kunskap har ju inget värde förrän den används, så vårt mål är att inte bara förmedla den på ett fantastiskt underhållande sätt utan att även se till att den används. Helt enkelt att du inte bara vet vad du ska göra, utan att du också gör det du vet. Det är där den verkliga kraften sitter…

Ledarskap – Coaching  – Personlig Utveckling

Hälsa – Prestationspsykologi

Ta din framgång till nya höjder!

Vi hjälper säljare att maximera sin försäljning genom att tillgodose sina kunders behov på en så hög nivå att de inte bara kommer tillbaka – de skickar andra. Chefer får ta del av de bästa ledarnas recept för framgång och direkt få sin organisation att fungera ännu bättre. Elitidrottare från olika sporter får snabb hjälp att prestera ännu bättre och nå sina personliga mål. Samma principer har även hjälpt barn med inlärningsproblem och vuxna har blivit av med rädslor av alla de slag.

Dessutom kan vi öka din energinivå och minska din sjukfrånvaro till ett minimum. Detta genom kost- och träningsprogram som optimerar din kropp och din hälsa på bästa sätt. Den djupa kunskap som ligger till grund för sådana livsförändrande transformationer kan givetvis användas för att rekordsnabbt hitta motivation, trivas och prestera bättre, både på och utanför arbetsplatsen. Aldrig tidigare har det varit möjligt att, så här snabbt och elegant, hjälpa människor att locka fram sina bästa resurser.

Life Vision AB fick sin start av att Anders Haglund ville ha svar på några få avgörande frågor: ”Vad är det som gör att vissa personer och företag lyckas uppnå det som andra bara drömmer om? Hur kan vi nå framgång samtidigt som vi mår bra innerst inne och skapar balans mellan vår tid, arbete, känslor, hälsa, relationer och ekonomi.

Vad är hemligheten?

Hemligheten är att definiera vad vi verkligen vill och sedan lära från dem som redan är absolut bäst på vad de gör. Att därefter på ett effektivt och underhållande sätt lära ut de idéer och tankeprocesser som leder till framgång och lycka i livet är vad vi hjälper dig och ditt företag med. Så frågan tillbaka till dig är: Vad skulle det betyda för dig och ditt företag om alla medarbetare fick tillgång till sina bästa resurser?

För även i de mest utmanande av konjunkturer finns det företag och personer som frodas. De skapar sin egen konjunktur medan andra kan låta sig nedslås även i de bästa av tider. Dessa skillnader blir tydliga när du väl börjar se dem och skälet är enkelt: Den största utvecklingspotentialen och möjliga konkurrensfördelen i affärer är den mestadels outnyttjade mentala potentialen hos de människor som verksamheten bygger på. Vi har alla den och en del företag hittar och utvecklar den medans andra gör det inte. Oavsett, så finns potentialen där.

Och precis som det har gjorts enorma framsteg inom all annan teknik och forskning de senaste åren, så har det även gjorts banbrytande upptäckter om hur vår kropp och hjärna fungerar. Detta har lett till att vi nu kan utveckla våra förmågor optimalt och dessutom överföra dem från en person till en annan. På så vis kan vi, genom att studera dem som är bäst inom sina respektive expertområden och sedan kombinera det med det allra senaste inom personlig utveckling och prestationspsykologi, hjälpa vem som helst att snabbt prestera mycket bättre i livets alla situationer.

Detta kvanthopp när det gäller förståelsen för vad som driver mänskligt beteende har hjälpt mängder av människor inte bara till ökad framgång utan det personliga ansvarstagandet ökar, stressnivån minskar och det som tidigare verkat som oöverstigliga problem känns plötsligt som hanterbara utmaningar.

Vi erbjuder:

  • Livsförändrande seminarium och utbildningar
  • Transformativ personlig coaching
  • Ledarskapsutbildning
  • Idrottscoaching
  • Kost- & Hälsocoaching
  • Webbshop för personlig utveckling & hälsa
Bild Bild Bild