Bild

Vad vi gör

Framgångscoaching

Det här vår allra mest exklusiva service. På grund av tidsåtaganden så tar sig Anders Haglund bara an ett strikt begränsat antal klienter per år. Men om du är seriöst intresserad av att locka fram det allra bästa ur dig själv – då är det här för dig!

De flesta människor som har åstadkommit något i sanning extraordinärt har haft minst en person på sitt ’team’ som lockat fram det bästa ur dem. Om det inte var en coach, mentor, vän eller förälder så var det någon de tävlade mot. Jack Nicklaus mot Arnold Palmer i golf,  Venus mot Serena Williams, Steve Jobs mot Bill Gates i affärslivet. Historien är fylld med exempel på hur framgångsrika människor har sporrat varandra till en nivå av framgång som de utan varandra vare sig hade kunna föreställa sig eller nå.

Föreställ dig nu att ha en sådan person på din sida. Någon som kommer att finnas där för dig varje vecka i 6 månader upp till ett helt år. Någon som har lagt hela sin själ och sitt hjärta bakom att förstå vad det är som driver mänskligt beteende och vilka som faktiskt är de bakomliggande faktorerna till vår mänskliga upplevelse av livet. Någon som kommer att stödja dig som en vän, visa dig vägen som en mentor och samtidigt utmana dig som annars bara konkurrens i världsklass kan. Vad skulle det betyda för dig?

Baserat på 20 års erfarenhet med att coacha klienter från alla nivåer av framgång, vet jag att svaret efter vår tid tillsammans kommer att vara: Helt ovärderligt …

”Jag har bara en enda klient – den jag just nu är tillsammans med.”

För att vara fri att svara på just dina behov i nuet, precis som en idrottsman eller företagsledare i världsklass, så har jag inga ”kakformar” eller specifika coachingmodeller att följa. Allt vi kommer att uträtta tillsammans har dina specifika, individuella behov som grund. Du är mitt program. Det är vad som kommer att göra denna coaching så framgångsrik för dig med…

Om du är intresserad av att etablera den här typen av stöd och coaching för ditt liv, din karriär eller ditt företag så kontakta: anders@old.lifevision.se eller ring 033-140070.

Endast seriösa förfrågningar.

Bild Bild