Bild

Vad vi gör

Om Anders

Anders Haglund är en av Sveriges mest uppskattade föreläsare, inspiratörer och coacher. Han titulerar sig transformativ framgångscoach och hans livsförändrande tankar om framgång och livskvalitet har hjälpt tiotusentals människor att göra insikter som lockar fram deras bästa jag, både på jobbet och privat.

”Jag blev otroligt inspirerad, men inte som på vanliga seminarier där det går över efter en dag eller två utan mer på djupet.”

”Många av insikterna jag fick under dagen omkullvälte hela min världsbild. På ett enormt positivt sätt, även om det också känns konstigt att världen är på ett sätt när man kommer dit och på ett annat när man går därifrån.”

En transformerande resa

Anders föddes 1964 i Borås. Efter att ha varit intresserad av de flesta bollsporter började han spela golf 1979. Efter att 1981 blivit överkörd av en buss och fått högerfoten allvarligt skadad, blev dock golfen det allt annat överskuggande. Det stora genombrottet kom 1986 då Anders som förste svensk vann Spanska Öppna och sedan även premiären för individuella EM i Eindhoven, Nederländerna.

Efter att ha gått ut 4-årig teknisk El-tele, 15 månaders militärtjänst och studier på universitet i USA (electrical engineering & psychology), var det efter VM dags att bli proffs. Premiäråret vann han direkt en tävling på Challenge Touren – Bordeaux Open. Därefter följde mängder med framskjutna placeringar och efter många försök fullvärdigt tillträde till Europatouren 1996.

Då en axelskada gjorde att den bästa placeringen blev en 9:de plats i Austrian Open, började han söka efter nya vägar att bli bättre på. Eftersom Anders alltid varit intresserad av de mentala aspekterna sökte han upp världens ledande framgångscoach, Anthony Robbins. Det som Anthony visade Anders om mänskligt beteende gjorde honom fascinerad. Plötsligt kändes inte golfen lika viktig och koncentrationen riktades därför mot att lära sig allt om de revolutionerande verktyg, som numera finns tillgängliga för att snabbt hjälpa människor att få ut det bästa av sig själva.

Dette ledde till att Anders blivit certifierad såväl av Anthony Robbins som av Dr. Richard Bandler, geniet som lärt både Tony och andra mycket av det de kan. Denne Bandler uppfann och pionjerade enrevolutionerande teknik för att ändra på mänskligt beteende, Neuro Linguistic Programming(NLP). Deras kunskap i kombination med Anders ingenjörsutbildning, idrottserfarenhet och stora engagemang gjorde honom till en av de bästa inom prestationspsykologin.

Ett kvanthopp i kunskaps och medvetandenivå…

De senaste 6 åren, efter att ha jobbat professionellt som framgångscoach och inspiratör i 20 år, har Anders gjort sina största insikter tillsammans med Supercoachen Michael Neill och hans mentor George Pransky. Den underliggande kunskapen om vad som ligger bakom vår mänskliga upplevelse via det som kallas ”Psychology of Mind” eller ”The three principles” har gett möjligheter att skapa insikter hos klienter som ger upphov till en helt ny nivå av framgång och en på alla sätt rikare upplevelse av livet.

Det vill inte säga lite med tanke på att Anders redan har hjälpt dyslektiker att stava mycket bättre på ett par timmar, tagit bort svåra fobier på halva den tiden och coachat människor till högre livskvalitet i allmänhet. Han har även hjälpt landslaget i golf, Elfsborg, var med i Olympiska Kommitténs satsning inför OS i Aten 2004 och jobbar fortlöpande som mental rådgivare för Riksidrottsförbundets satsningar mot EM och VM. Anders har dessutom jobbat med nöjda företag som Swedbank, Volvo, Ericsson, Carlsberg, Johnson & Johnson, Tetra Pak, Aegis Media, Telia Sonera för att nämna några…

Så vi utlovar att den tid du tillbringar tillsammans med Anders kommer att vara den mest transformerande tiden  i ditt liv. Kort och gott en fantastisk möjlighet att få insikter som förändrar ditt sätt att tänka om dina tankar och därmed hur du ser världen omkring dig. Det som brukade kännas svårt eller omöjligt är plötsligt enkelt. Framgång har aldrig känts så bra…

 

Anders vision

”Att inspirera, utbilda och göra skillnad i tillräckligt många människors privata och professionella liv för att göra en positiv skillnad i världen.”

 

Kvalifikationer

  • Supercoach Michael Neill 2010-2012
  • Certifierad New Code NLP av John Grinder, co founder NLP
  • Certifierad Trainer of NLP av Dr. Richard Bandler, co founder NLP
  • Utbildad Neuro Semantics
  • Anthony Robbins Mastery University Graduate
  • University of South Florida, Tampa
  • 4-årig Teknisk El-tele
  • Europamästare och Spansk mästare i golf; Europatouren 1996

Bild Bild Bild Bild

VECKANS ANDERS

Som ett led i min vision ”att inspirera, utbilda och göra skillnad i tillräckligt många människors privata och professionella liv för att göra en positiv skillnad i världen.”, så skickar jag varje måndag ut ett veckobrev vilket nu har tiotusentals läsare. I det delar jag med mig av olika tankar och idéer som jag tror kan vara användbara för alla er som är intresserade av att öka sin framgång och livskvalitet..

Läs mer