Bild

Vad vi gör

Resurser för livet

Det absolut värdefullaste du har att ge är din tid. Pengar kan du alltid tjäna mer av, men tid har du bara 24 timmar om dygnet eller 168 timmar i veckan av. På denna sida har vi därför samlat resurser som du snabbt och enkelt kan nå när du behöver idéer för att få ut ännu mer av livet.

Anders Haglund har läst hundratals böcker om personlig utveckling, gått på mängder med utbildningar i världsklass och spenderat oräkneliga timmar med att göra efterforskningar på internet. Tack vare det så kan du gå rakt på det viktigaste för att nå framgång på olika plan och bespara dig själv mängder av tidsödande letande efter de idéer och livsrecept som kan vara den avgörande skillnaden för dig…

Anders Haglunds vision är ”att inspirera, utbilda och göra skillnad i tillräckligt många människors privata och professionella liv för att göra en positiv skillnad i världen.”

Så har du idéer om vad du skulle vilja ha med på denna sida, eller om det är något du skulle vilja veta mer om så tar vi tacksamt emot förslag.
Mail: info@old.lifevision.se


”Fråga inte dig själv vad världen behöver. Fråga dig själv vad som väcker dig till liv och gör sedan det. För vad världen behöver är människor
som verkligen har vaknat till liv.”

– Harold Whitman

 

Bild