Bild

Vad vi gör

Vad folk säger

Jag besökte seminariet ”Locka fram ditt bästa jag” i Stockholm tillsammans med alla mina chefer och ledare, 18 st och hade minst sagt stora förväntningar på dagen:

  • Vi skulle få en riktig rolig inspirationsdag!
  • Vi skulle alla få till oss saker som vi har nytta av som människor för att ”locka fram vårt bästa jag”!
  • Vi skulle få ett gemensamt språk och synsätt på de visioner och mål vi sätter och att alla skulle känna att det är vi som sätter gränsen.
  • Vi skulle bli mästare på att varje dag få medarbetare att må bra och prestera, nu vet vi att vi måste se till att de känner lycka först.

Jag måste säga att detta var det bästa jag hört. Har fått fantastiskt feedback på dagen och känner att ovanstående är mer än överträffat! Vi jobbar nu med att använda alla dessa insikter i vår vardag! Den kanske finaste reflektionen var när jag frågade en Transportledare om han fått någon insikt som han kommer få nytta av i livet och han svarade: Jag har fått insikter som mina barn kommer att ha nytta av!!!
– Bengt Törnqvist, Distriktschef, Posten Logistik AB

”Av alla de föreläsningar i mental träning som jag tidigare deltagit i har få satt sådana djupa spår som denna. Ingen gick oberörd därifrån och då menar jag INGEN. Bäst av allt var att man efteråt hade svaren på ”varför” och inte bara en massa ”därför”. Jag kan än idag se hur kursen har förändrat tillvaron för ett flertal medarbetare”
– Claes Götvall, Försäljningschef Bilia

”Efter ett par dagars power walkande med en nyvunnen vän börjar insikterna från söndagens föreläsning med Anders Haglund – Locka fram ditt bästa jag – landa… Fram till min första kontakt med Anders i höstas trodde jag ärligt talat att jobba hårdare var den bästa lösningen – kämpa mer, aldrig ge upp… Tills jag var totalt slut. Sista halvåret har varit fullt av nya insikter & perspektiv som efter en ”messy” och osäker period där allt kändes förvirrat kunde jag ändå landa i tillit ❤️ med förståelsen att det bara vara en del i processen & ju mindre jag pushar & kämpar för hitta lösningen desto snabbare kom den till mig.. WAOW!. Min lösning att jobba hårdare visade sig vara själva problemet… Tack Anders!! Nu upplever jag att jag jobbar mindre, har mer kul, mer tid m familj & vänner, grymt kul på jobbet (& utmanande) & åstadkommer mkt mer… Otroligt tacksam för livet – älskar nu mitt liv – alla nyanserna.

Lotta Olsson, Egenföretagare

”Jag vill börja med att tacka dig Anders för den fantastiska hjälp till insikt som du bidragit med.

Denna tid av personlig coachning har betytt väldigt mycket för mitt yrkesliv som chef, men också för mig som pappa och sambo. Min förståelse för hur vi alla funkar som vi jobbade med under 6 månader fortsätter dessutom bli bättre och bättre öven så här ett år efter avslut. Jag kunde inte ens i min vildaste fantasi tro att mina tankar påverkar mig så mycket och att förståelsen för det kan göra så stor skillnad.

När jag startade coachingen hade jag 3 år bakom mig med att inte kunna stå inför andra och hålla ett anförande, det kan jag nu. Det har med Anders hjälp gått från något fruktansvärt nervöst, panikartat och som jag gjorde vad som helst för att undvika till att vara något jag ser fram emot som roligt och givande. Kunskapen jag fått gör lika stor skillnad på så många ställen i livet.”

Niclas Johansson, Operations Director, Nolato

Bild Bild Bild